50 jarig jubileum

Op 9 maart 2019 bestond All Directions! 50 jaar.

Om dit te vieren zijn we op 9 maart gestart met een reunie voor alle koor en oud-koorleden. We zijn begonnen met een mis in de Sint Martinus kerk met aansluitend een gezellig avond in het tegenover de kerk gelegen ijsclubgebouw. Het was een geweldige avond. We hebben heel veel oud-koorleden gesproken en inmiddels is een van de mannen weer terug bij het koor. We hopen dat er nog een paar zullen volgen.

Kijk in het fotoalbum naar de foto’s  van deze gezellig avond.

All Directions! on tour.

Op 23 maart zijn we gestart met onze tour. Op vroege ochtend van 23 maart vertrok de bus met alle koorleden en aangevuld met een aantal belangstellenden, naar Sneek waar Peter van der Weide pastoor is van de Sint Martinus kerk aldaar. Peter is jarenlang pastoor geweest van de Kan-parochies. We hebben daar bij zondagmis gezongen met na afloop een miniconcert. Het was een geweldig leuke dag. We hebben heerlijk gezongen in een prachtige kerk. Na afloop hebben we onder het genot van koffie en broodjes bijgepraat met Peter. De foto’s vind je op de fotopagina.

Een week later, op 31 maart zijn we met dezelfde bus maar nu met Henk als chauffeur vertrokken naar het Brabantse Wouw waar Ryan Keetelaar Diaken is van de Sint-Lambertuskerk. Ook Ryan was vroeger verbonden aan de Kan-parochies. Bij aankomst stond Ryan de bus al op te wachten. We werden warm ontvangen met koffie en cake. In de prachtige kerk ontdekten we met het inzingen wat een prachtige akoestiek deze kerk heeft. Het was daarom ook heerlijk om ook hier de mis te mogen zingen. Na afloop was er weer koffie en broodjes en had iedereen de tijd om met Ryan te praten. Voor we weer naar huis gingen wilde Bruce in deze kerk met mooie akoestiek nog even het Onze Vader a capella zingen. Echt prachtig.

Luister hier naar de prachtige opname. 

https://www.facebook.com/robert.desain/videos/10218835529817840/

 

Jubileumcommissie All Directions!