All Directions! in het nieuws

90- jarig bestaan St. Martinuskerk

Ankeveen – In de komende maanden zullen er diverse activiteiten plaatsvinden om het 90-jarig bestaan, 07-05-2018, van de Ankeveense St.- Martinuskerk te vieren. Op zondagmorgen 6 mei was er een feestelijke viering uur in de St.- Martinuskerk. De viering werd opgeluisterd door All Directions en het Maria-Martinuskoor. Voorafgaand aan deze viering was er een gezamenlijk ontbijt in de tuin van de Kerk.

 

____________________________________________________________________________________

Uit het KAN-nieuws van mei:

Terugblik op de Passion te Ankeveen

Drie avonden een uitverkochte kerk!
Maar liefst 750 personen hebben genoten van de spectaculaire manier waarop All Directions! de Passion heeft gebracht.
Wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende prestatie. Alles verliep fantastisch en zelfs vanuit de hemel (zie foto) werden we bejubeld. Het lijdensverhaal van Jezus met mooie teksten, die door Vincent Koch werden verteld, sloten perfect aan op de liederen. Deze werden vol passie gezongen, begeleid door een zevental muzikanten onder de algehele leiding van Bruce Skinner. De liedkeuze wisselde van rustig tot up-tempo, in het Nederlands en in het Engels.
De 43 zingende leden waren helemaal in het wit gekleed, wat door de goede belichting een prachtig effect gaf. De film- en fotobeelden op het enorme scherm completeerden deze vaak emotionele show. De wandeling achter het witte kruis aan, over een verlicht pad, gaf nog een extra dimensie aan het geheel.
Vier dames – “de passionada’s” – hebben 2 jaar lang hard gewerkt aan deze productie, gelukkig met veel vrijwillige hulp van techniek tot regie. Een welverdiend applaus! Er zal nog lang nagepraat worden over deze bijzondere Passion.

Pauline Verzijden – voorzitter All Directions!

 _____________________________________________________________________________
Uit Weekblad Wijdemeren:

ANKEVEEN – In een uitverkochte Martinuskerk voerde All Directions op 22, 23 en 24 maart een eigentijdse versie op van het passieverhaal. Onder regie van Arjan Boxelaar en geleid door Bruce Skinner wisten de koorleden er samen met hun musici een geweldig succes van te maken. ‘Zoiets kan alleen in Ankeveen’ klonk er in het publiek. Een mooier compliment kun je toch niet krijgen.

Lees hier het hele artikel uit Weekblad Wijdemeren

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________

Daverend succes Dinershow All Directions!

Een stukje buiten de gemeentegrenzen van Wijdemeren vond ook een groots evenement plaats in de kas van Huyskwekerij Vechtzicht. Daar genoten 102 Ankeveense, Bergse en overige gasten uit de vijf dorpen en omstreken van een Dinershow. Lees hier verder

_____________________________________________________________________________________

Uit het KAN nieuws

In het KAN nieuws van september/oktober 2017 verscheen een interview met onze Passioncommissie.

Lees hier pagina 1

Lees hier pagina 2

______________________________________________________________________________________

MS research

In november 2016 hield ons koor een benefietconcert voor MS research in samenwerking met onze voormalige pianiste Dianne Heystee.

Lees hier het verslag uit het blad van MS research