Luie zondagmiddag concert

Een luie zondagmiddag met All Directions! en Just the 3 of us

De Dillewijn – Ankeveen, 5 april om 14.30 uur.

Na ons drukke jubileumjaar hebben we het dit seizoen wat rustiger aan gedaan. Maar nu wordt het weer tijd voor een concert: een lui zondagmiddag concert om precies te zijn.

Heeft u zin in een middagje lekkere muziek, gewoon in Ankeveen, dan mag u dit niet missen!

Onder leiding van onze dirigent Bruce Skinner, met Ludmila de Klerk aan de piano en Frits Zieltjens op drums kunt u luisteren naar heerlijke Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Het programma is afwisselend, dan weer rustig luisteren, dan weer lekker swingen en op zijn tijd meezingen. Kortom All Directions! zoals u ons de afgelopen jaren hebt leren kennen.

Deze middag werken wij samen met Just the 3 of us. Een muzikaal Trio dat inmiddels alweer 16 jaar samen muziek maakt in verschillende bezettingen. Van Party-Coverband tot Smartlappen-Trio. Het werd weer eens tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit keer meer in de richting van luistermuziek. Mooie liedjes uit de pop-geschiedenis worden uitgevoerd door Aleida Plat – Zang/Ritme gitaar,  Martijn van den Brink – Solo gitaar/Zang en Peter Leistra- Bas gitaar/Zang.

Dit zal de laatste keer zijn dat wij een concert geven met Bruce als dirigent. Hij gaat meer tijd doorbrengen in zijn vaderland Amerika en dat betekent dat wij helaas afscheid van hem gaan nemen aan het eind van het seizoen.

Dus: wilt u nog één keer All Directions! zien stralen onder leiding van onze inspirerende dirigent Bruce Skinner? Kom dan op 5 april naar De Dillewijn in Ankeveen.

Kaarten á € 12,50 en zijn hier te koop Luie zondagmiddag concert