Wie zijn wij ?

Op 9 maart 1969 werd er in de Ankeveense Sint Martinus parochie een koor opgericht. Pastoor Hein de Goede schreef deze dag als eerste repetitiedatum uit.   Lees hier verder

De pianiste: Ludmila de Kerk-Tokareva

Ludmila de Klerk-Tokareva is geboren in Rusland en begon met pianospelen toen zij zes jaar oud was. Zij volgde haar muzikale opleiding aan het conservatorium van Wolgograd en studeerde daar Cum Laude af. Tijdens haar studie is zij zich gaan specialiseren in pianobegeleiding en lesgeven. In Nederland volgde zij een aanvullende studie aan de “Schumann academie” om zich te verdiepen in de westerse stijl van lesgeven.Concerten brachten haar onder andere naar:  Riga (Litouwen) , Sofia en Russe (Bulgarije) en diverse plaatsen in Rusland. Ruim tien jaar geleden is zij naar Nederland gekomen.Naast lesgeven werkt zij samen met diverse musici, kamermuziekensembles en begeleidt zij zangers, zangeressen en koren. Sinds 2015 is Ludmila de vaste pianiste van All Directions!

De drummer: Walter Mansveld

Omdat Walter Mansveld behept was met pogingen tot ritmisch rammen op potten, pannen, verfblikken, tafels, stoelen en verder alles waar je op kan slaan, heeft hij op zijn 25ste op dringend aanraden van zijn vrouw zichzelf een drumset en een drumleraar aangeschaft. Na twee jaar eindigde de relatie met de leraar, en werd de set opgeborgen. Maar het ritmisch oppervlakte rammen bleek een virus waar hij niet van af kwam. Dat hij op zijn veertigste een hernieuwde poging deed het drumstel te leren beheersen was onvermijdelijk. Een nieuw drumstel en een goede drumjuf hielpen daarbij enorm. Inmiddels heeft hij in verschillende formaties de drumkruk bezet. (6 jaar jazz-formatie ‘Loos Alarm’, 2 jaar ‘Cotton Club Big Band’ en 6 jaar ‘Gethouse Bluesband). Op het ogenblik speelt hij wat los-vast in verschillende formaties, en bezet hij met veel plezier de drumkruk bij ‘All Directions’. ‘Een uitdaging waar ik heel vrolijk van word’, aldus Walter. Naast drummen tennist Walter graag, is hij ervaren scuba-duiker en zingt hij graag country- en western liedjes mee met een karaokemachine op feestjes, als het zo uitkomt.