Wie zijn wij ?

Op 9 maart 1969 werd er in de Ankeveense Sint Martinus parochie een koor opgericht. Pastoor Hein de Goede schreef deze dag als eerste repetitiedatum uit.   Lees hier verder

De dirigent

Onze dirigent is Elmar Reinhold. Hij zal zich binnenkort hier aan u voorstellen.

De pianiste

Ludmila de Klerk-Tokareva is geboren in Rusland en begon met pianospelen toen zij zes jaar oud was. Zij volgde haar muzikale opleiding aan het conservatorium van Wolgograd en studeerde daar Cum Laude af. Tijdens haar studie is zij zich gaan specialiseren in pianobegeleiding en lesgeven. In Nederland volgde zij een aanvullende studie aan de “Schumann academie” om zich te verdiepen in de westerse stijl van lesgeven.Concerten brachten haar onder andere naar:  Riga (Litouwen) , Sofia en Russe (Bulgarije) en diverse plaatsen in Rusland. Ruim tien jaar geleden is zij naar Nederland gekomen.Naast lesgeven werkt zij samen met diverse musici, kamermuziekensembles en begeleidt zij zangers, zangeressen en koren. Sinds 2015 is Ludmila de vaste pianiste van All Directions!

De drummer

Hoewel Frits Zieltjens als jongetje van een jaar of 12 drumles heeft gehad, heeft hij daar heel lang niets mee gedaan. In 1999 kwam hij via via in contact met ons koor. In het begin wist hij niet zo goed wat er van te denken maar hij heeft volgehouden en drumt nu al vele jaren met veel plezier bij ons koor. Sinds twee jaar is Frits ook de vaste drummer van de Martin House Band. Een coverband waarmee hij ook regelmatig optreedt.