Wie zijn wij ?

Wij zijn een gemengd koor van ruim 54 personen. Onze thuishaven is de Sint-Martinuskerk in Ankeveen. Wij repeteren hier iedere dinsdagavond van 19.30-21.00 uur. Wij dragen iedere derde zaterdagavond van de maand ‘onze muzikale steentjes’ bij aan de viering. De data kunt u terugvinden onder agenda.

We zijn van oorsprong een kerkkoor maar inmiddels – onze naam doet het al vermoeden – een koor waarmee je alle kanten uit kunt, een koor waar poprepertoire de boventoon voert. Met enige regelmaat organiseren wij concerten op allerlei locaties om dit repertoire te laten horen. Kortom: een veelzijdige club! 

Ledenstop

Omdat wij in maart 2024 de Passion gaan uitvoeren in Ankeveen en Nederhorst den Berg hebben wij een ledenstop. Dit is omdat het, voor nieuwe leden, daarna niet meer mogelijk is om het repertoire waar wij al aan begonnen zijn in te studeren.       

Dirigent: Arjen Buscher

Arjen Busscher is geboren in Amsterdam.
Daar volgde hij lessen aan de muziekschool. Toen de familie naar Purmerend verhuisde, ging hij pianolessen volgen. Ook begon hij met acteren bij het Nederlands Kindertheater. 
Al op jonge leeftijd trad hij op met bekende artiesten als Audrey Hepburn, Roger Moore en Al Jarreu, tijdens een Unicef gala. In 2000 is hij afgestudeerd aan het Conservatorium Alkmaar, richting Muziektheater.
Hij begon zangles te nemen bij Margot Giselle. Vervolgens heeft hij in een aantal theatervoorstellingen gespeeld, zoals de musical Hairspray, De Trullenhoedster en Midzomernachtsdroom.
Ook speelde hij een aantal jaren in de voorstelling Het Zintuigenrijk, voor families met kinderen met een meervoudig complexe handicap. Als acteur is hij te zien geweest in een aantal films, tv series en commercials.
Sinds 2013 is hij actief als koordirigent. Momenteel dirigeert hij een aantal koren in de omgeving van de Randstad.
Sinds halverwege 2022 is Arjen de vaste dirigent bij All directions!

Pianiste: Ludmila de Kerk-Tokareva

Ludmila de Klerk-Tokareva is geboren in Rusland en begon met pianospelen toen zij zes jaar oud was. Zij volgde haar muzikale opleiding aan het conservatorium van Wolgograd en studeerde daar Cum Laude af. Tijdens haar studie is zij zich gaan specialiseren in pianobegeleiding en lesgeven. In Nederland volgde zij een aanvullende studie aan de “Schumann academie” om zich te verdiepen in de westerse stijl van lesgeven.

Concerten brachten haar onder andere naar:  Riga (Litouwen) , Sofia en Russe (Bulgarije) en diverse plaatsen in Rusland. Ruim tien jaar geleden is zij naar Nederland gekomen.Naast lesgeven werkt zij samen met diverse musici, kamermuziekensembles en begeleidt zij zangers, zangeressen en koren.

Sinds 2015 is Ludmila de vaste pianiste van All Directions!

Drummer: Walter Mansveld

Omdat Walter Mansveld behept was met pogingen tot ritmisch rammen op potten, pannen, verfblikken, tafels, stoelen en verder alles waar je op kan slaan, heeft hij op zijn 25ste op dringend aanraden van zijn vrouw zichzelf een drumset en een drumleraar aangeschaft. Na twee jaar eindigde de relatie met de leraar, en werd de set opgeborgen. Maar het ritmisch oppervlakte rammen bleek een virus waar hij niet van af kwam. Dat hij op zijn veertigste een hernieuwde poging deed het drumstel te leren beheersen was onvermijdelijk. Een nieuw drumstel en een goede drumjuf hielpen daarbij enorm. Inmiddels heeft hij in verschillende formaties de drumkruk bezet. (6 jaar jazz-formatie ‘Loos Alarm’, 2 jaar ‘Cotton Club Big Band’ en 6 jaar ‘Gethouse Bluesband). Op het ogenblik speelt hij wat los-vast in verschillende formaties, en bezet hij met veel plezier de drumkruk bij ‘All Directions’. ‘Een uitdaging waar ik heel vrolijk van word’, aldus Walter. Naast drummen tennist Walter graag, is hij ervaren scuba-duiker en zingt hij graag country- en western liedjes mee met een karaokemachine op feestjes, als het zo uitkomt.

Sinds begin 2022 is Walter de vaste drummer van All Directions!

Historie

Op 9 maart 1969 werd er in de Ankeveense Sint Martinus parochie een koor opgericht. Pastoor Hein de Goede schreef deze dag als eerste repetitiedatum uit.   Lees hier verder